Proizvodi • Wellness Shots

Wellness Shots

Wellness Shots su mala pića visoke koncentracije mikronutrijenata. Rade se kombinacijom hladno prešanih sokova i superhrane u prahu, a pune se u bočice od 60ml.

Jedan Wellness Shot u prosjeku sadrži više vitamina i minerala nego pola litre hladno prešanog soka.

Vitamin C Shot

Acerola i divlji šipak

Immunity Shot

Đumbir i kurkuma

Energy Shot

Guarana i kurkuma

Anitoxidants Shot

Acai i aronija

Koliko su mikronutrijenti bitni?

Mikronutrijenti su u suštini vitamini i minerali potrebni našem tijelu za normalno funkcioniranje. Manjak istih zaslužan je za veliki broj kroničnih bolesti kao što su anemija i osteporoza.

Jedan od glavnih razloga zašto prerađena hrana nije “dobra” za naše zdravlje je zbog toga što proces prerade ubija gotovo sve prirodno prisutne mikronutrijente.

Prema procjenama Svjetske zdravstvene organizacije čak trećina populacije pati od nedostatka mikronutrijenata. 

Wellness Shots Plantagana

Česta pitanja

Uloga mikronutrijenata je velika. Mikronutrijenti su u suštini vitamini i minerali koji su tijelu potrebni za normalno funkcioniranje. Nedostatak mikronutrijenata jedan je od glavnih uzroka većine kroničnih bolesti kao što su anemija, osteoporoza i kardiovaskularne bolesti.

Superhrana su namirnice koje sadrže visoku koncentraciju određenih mikronutrijenata. Najbolji primjer supernamirnice je acerola, trešnja s barbadosa koja sadrži i do 200 puta veću količinu vitamina C nego naranča.

U našim shotovima superhranu koristimo kao izvor mikronutrijenata kako bi u malo pakiranje strpali dozu vitamina i minerala koja je tijelu potrebna svaki dan.

Svaki Wellness Shot tematski je posložen kako bi zadovoljio tjelesnu potrebu za specifičnom grupom mikronutrijenata. Zamišljeni su kao dnevna doza vitamina i minerala, stoga je dovoljna konzumacija jedne bočice svakog Shota dnevno.

Iako su Wellness Shotovi proizvedeni od 100% prirodnih sastojaka, količina mikronutrijenata koja se nalazi u svakoj bočici skrojena je prema tjelesnim potrebama odrasle osobe, stoga preporučamo da se posavjetujete s pedijatrom prije davanja Shotova djeci. 

Wellness Shotovi se koriste kao dodatak prehrani i mogu se koristiti samo kao dodatak detoxu.