Sok od mrkve, cikle i jabuke (6 komada)
Loading...

Sok od mrkve, cikle i jabuke (6 komada)

168.00 kn

Matični sok od mrkve, cikle i jabuke sastoji se od 100%-tnog udjela voća i povrća. U njegovu sastavu nalazi se 15% cikle, 15% mrkve i 70% jabuke.

Ovaj 100% prirodni sok dobiven je hladnim prešanjem mrkve, cikle i jabuke, nakon čega je pasteriziran na prilagođenoj, optimalnoj temperaturi 20 do 30 sekundi kako bi se očuvali zdravi nutrijenti svih sastojaka. U proizvodnji nisu dodavani konzervansi, aditivi, bojila, voda ni šećer.

Sok od mrkve, cikle i jabuke zbog svojih sastojaka obiluje vitaminima A, B, C, E i K koji opskrbljuju organizam energijom i djeluju pozitivno na imunološki sustav. Osim vitamina, ovaj sok obiluje kalcijem, magnezijem i kalijem te ima blagotvoran utjecaj na srce, krvne žile, jetru i cijeli probavni sustav.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn!

Rok dostave unutar 2-5 radnih dana.

Naruči telefonski!

095 / 5844 – 981

ZAŠTO JE CIKLA POTREBNA TVOM ORGANIZMU?

Konzumacijom cikle potičemo snažniji imunitet, smanjenje umora i povećanje izdržljivosti cjelokupnog organizma.

Zahvaljujući prehrambenim vlaknima, sastav cikle povoljno utječe na cjelokupni probavni sustav ,te poboljšava rad jetre i bubrega.

Cikla snižava razinu šećera u krvi, regulira visoki i niski krvni tlak i povoljno utječe na zdravlje srčano krvožilnoga sustava, potiče cirkulaciju krvi i limfe te pomaže kod slabokrvnosti.

Cikla pomaže kod depresije i tjeskobe te općenito za bolji rad mozga i živčanoga sustava, ona potiče detoksikaciju, djeluje antioksidativno i protuupalno, te čuva zdravlje očiju, kože, kose i nokata.

Mrkva, cikla i jabuka
Sok od mrkve, cikle i jabuke Plantagana

SOK OD JABUKE, CIKLE I MRKVE ŠTITI SRCE I KRVNE ŽILE

U soku od jabuke, cikle i mrkve nalaze se fitonutrijenti kao što su alfa, beta karoten i lutein  koji pozitivno utječu na srce i njegovo zdravlje, a svakodnevnom unosom soka u organizam možemo zaštititi srce od raznih bolesti, potaknuti cirkulaciju i ojačati krv.

Unos jabuke u soku pomaže u regulaciji krvnog tlaka, a napitak pozitivno djeluje na povišenu razinu kolesterola u krvi.

Prisutnost cikle u soku pomaže arterijama u očuvanju svoje elastičnost i smanjenju razine kolesterola u krvi.

BETA-KAROTEN ZA DOBAR TEN

Beta-karoten je jedna od najznačajnijih predstavnika karotenoida, a pored njega mogu se naći i lutein, likopen i alfa karoten. Beta-karoten je prirodni biljni pigment koji voću i povrću daje žive boje.

Kako bi spriječili utjecaj izloženosti kože primjerice sunčevim zrakama, dimu cigareta, alkoholu i sl., zbog kojih nastaju tragovi na koži lica i tijela pomoći će unos mrkve. Mrkva bogatstvom beta-karotena može povećati količinu kolagena I elastina u koži.

Beta-karoten sprječava isušivanje kože, a konzumacijom prirodnog soka koji sadrži mrkvu može se povećati hidratacija kože na prirodan način.

Sok od mrkve, cikle i jabuke Plantagana