100% sok od mandarina 1L (6 komada)

222.00 kn

37,00 kn/1L. PDV uključen u cijenu.
Povratna naknada 0,50 kn uključena u cijenu.

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 299 kn!

Rok dostave unutar 5 radnih dana.

Naruči telefonski!

095 / 5844 – 981

Sok od mandarina dobiven je hladnim prešanjem ručno obranih plodova mandarine, a obiluje vitaminima A i C koji nas štite od upalnih procesa u tijelu, te time povećava otpornost našeg imuniteta. Njegovo antioksidativno svojstvo može pomoći u tretiranju manjih posjekotina i rana na koži i kožnim oboljenjima. Ako se konzumira uz hranu bogatu željezom, pomaže u njegovoj boljoj apsorpciji u organizmu.

Utjecaj mandarina na zdravlje ne završava ovdje. Sok od mandarine sadrži  44% preporučene dnevne doze vitamina C na svega 100ml stoga je savršen izbor za svaki doručak!

Mesnati dio voća se preša i sokovi koji nastaju filtriraju se i spremaju. U tom soku nalaze se dijelovi pulpe ploda i šećer iz voća. Odmah nakon prešanja, pasteriziran je na prilagođenoj, optimalnoj temperaturi na 20-30 sekundi da bi se sačuvali svi zdravi nutrijenti voća. Pri procesu proizvodnje nije dodavan konzervans, aditivi, bojila, voda ni šećer.

Sastojci: mandarina 99%, askorbinska kiselina <0.1%. Sadrži samo prirodno prisutne šećere. Pasterizirano.

Uvjeti čuvanja: čuvati na hladnom i tamnom mjestu. Prije upotrebe protresti. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku 4-5 dana.

Rok upotrebe: istaknut na pakiranju

Proizvodi i stavlja na tržište: PLANTAGANA j.d.o.o., Bukovačka ulica 23, 23210 Biograd na Moru, Hrvatska

Zemlja porijekla: Hrvatska

SOK OD MANDARINE POMAŽE KOŽI I KOSI

Obilje vitamina A u soku od mandarine može pomoći u mnogim kožnim oboljenjima i nepravilnostima, poput akni, ekcema i prištića te djelovati pomlađujuće na prve znakove starenja kože.

U slučaju problema s kožom tjemena, poput povećanog lučenja sebuma ili slabljenja kose radi onečišćenog zraka, konzumiranje soka od mandarine može olakšati te neugodne simptome.

U soku od mandarine nalazi se i vitamin B12 koji pomaze u smanjenju gubitka kose, pospješuje rast kose i usporava proces nastanka sijede kose.

Vitamin A u mandarinama djeluje na vlaženje sebuma vlasišta, a antioksidanti se bore protiv onečišćenja koje opterećuju kosu i čine je slabijom. Vitamin C u soku od mandarine, pomaže u razgradnji željeza – drugog izvora zdrave kose.

Mandarina
Sok od mandarine Plantagana

OSIGURAJ OPTIMALNU RAVNOTEZU VITAMINA I MINERALA

Redovita konzumacija ovog soka utječe na povećanje pH našeg urina tako da ga čini alkalnim.

Ovo svojstvo posebno je pogodno sa ljude koji imaju potencijal za stvaranjem ili već postojeći problem bubrežnog kamenca, a koji se uz pomoć ovog soka lakše rastvara. Osim toga, pozitivno djeluje i na smanjenje dijastoličkog krvnog tlaka i time smanjuje razinu LDL (tzv. “lošeg”) kolesterola.

Redovitom konzumacijom mandarina, kao i ostalih agruma, osiguravamo optimalnu ravnotežu vitamina i minerala u tijelu, a velikom količinom antioksidansa možemo blagotvorno utjecati i na probavu.

SOK OD MANDARINE POMAŽE KOD BUBREŽNOG KAMENCA

Tvrde naslage koje nastaju na bubrezima, a uzrokuju simptome poput oštre boli, mučnine, povraćanja i krvi u mokraći, nazivaju se bubrežni kamenac.

Postoji nekoliko vrsta bubrežnog kamenca, a neke od njih može uzrokovati niska razina citrata u mokraći.

Uključivanje raznih agruma i sokova od mandarine u prehrane, može pomoći u povećanju razine citrata.

Sok od mandarine Plantagana

Možda će te zanimati...