Sok od jabuke (6 komada)
Loading...

Sok od jabuke (6 komada)

120.00 kn

Prirodni, matični sok od jabuke sastoji se od 100%-tnog udjela voća; jabuke sorta Granny Smith, Idared i Golden Delicious.

Prirodni sok od jabuke karakterističan je po svom slatkastom okusu i jedan je od najzdravijih domaćih napitaka.

Sok je hladno prešan te pasteriziran na prilagođenoj, optimalnoj temperaturi na 20-30 sekundi kako bi se sačuvali svi zdravi nutrijenti jabuke. Pri procesu proizvodnje nije dodavan konzervans, aditivi, bojila, voda ni šećer.

Sok od jabuke sadrži ugljikohidrate, vitamin C, A, E, B1, B2 B6 i beta-keroten. On u svom sastavu ima  mnogo kalija, kalcija, fosfora, magnezija i željeza.

Istraživanja pokazuju da sok od jabuke, zahvaljujući bogatstvu antioksidativnih sastojaka može zaštititi organizam od propadanja stanica u mozgu, odnosno smanjiti gubitak pamćenja koji se veže uz starenje.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn!

Rok dostave unutar 2-5 radnih dana.

Naruči telefonski!

095 / 5844 – 981

SOK OD JABUKE POMAŽE KOD ASTME

Flavonoidi su antioksidanti koji pomažu u prevenciji i smanjenju astmatskog napada, koji se naziva i akutna teška astma. Postoje mnoga istraživanja koja pokazuju da flavonoidi imaju vodeću ulogu u jačanju pluća i  smanjenju upalnih procesa u dišnim putevima.

Svakodnevnom konzumacijom soka od jabuke, može se pospješiti funkcija pluća kod odraslih i smanjiti pojavu ranih simptoma kod djece.

Jabuka
Sok od jabuke Plantagana

KRV I KRVNI UGRUŠCI

Vitamin K koji se nalazi u soku od jabuke, neophodan je za stvaranje krvnih ugrušaka. Vitamin K pomaže koagulaciji krvi.

Kako bi rane, posjekotina i modrice pravilno zacijele, potreban je vitamin K, a nedovoljne količine ovog vitamina dovest će do abnormalnog krvarenja.

Osim krvnih ugrušaka, on je potreban kako bi tijelo moglo obraditi kalcij zuba i kosti.

SOK OD JABUKE I VITAMIN C

Vitamin C pomaže u stvaranju kolagena  i zato je potreban je  za održavanje zdravlja krvnih žila, ligamenata, tetiva i kože.

Prisutnost ovog vitamina pomaže u saniranju rana i pruža potreban poticaj imunološkom sustavu. Kao prirodni antioksidans, vitamin C usporava proces starenja i štiti stanice tijela od raznih vanjskih utjecaja.

Sok od jabuke Plantagana