Proces nastanka Plantagana prirodnih sokova

Mandarina u zraku

Berba

Naši domaći sokovi pripremaju se s velikom ljubavlju od prvog dana. Svježe ubrani plodovi dolaze iz raznih krajeva Hrvatske i pružaju nam pravi okus djetinjstva

Plantagana sokovi sadrže najkvalitetnije domaće voće i povrće, netretirano te ručno brano, kako bi ono najbolje od prirode ostalo sačuvano u našim zdravim, matičnim sokovima.

Hladno prešanje

Plantagana sokovi su 100% prirodni i ne sadrže konzervanse, aditive, bojila, vodu ni šećer. Dobiveni su hladnim prešanjem koje štiti i čuva sve nutrijente plodova, hranjive vrijednosti i neodoljiv okus.

Na ovaj način želimo osigurati da su naši sokovi 100% bogati svim vitaminima, mineralima, enzimima i nutrijentima dobivenim iz voća i povrća.

Istiskivanje soka iz mandarine
Ulijevanje soka u bocu

Flaširanje

Sa željom da potaknemo što bolji odnos prema prirodi i okološu, nakon hladnog prešanja, Plantagana sokovi se ulijevaju u sterilne staklene boce koje čuvaju kvalitetu i okus.

Gotov proizvod

Želimo da se u tvojim rukama nađu samo najbolji, 100% prirodni, matični sokovi proizvedeni u Hrvatskoj, bez dodatnih aditiva, konzervansa, bojila, vode i šećera.

Proizvedeni na najzdraviji i prirodni način s ciljem očuvanja svih hranjivih vrijednosti i nutrijenata dobivenih direktno iz prirode!

Sok od mandarine Plantagana