Tražite način da osigurate vašem organizmu potrebne doze vitamina i ojačate vaš imunološki sustav? – Onda su wellness shotsi idealni za vas. Naime, da bi naš organizam obavljao sve svoje normalne funkcije te da bi nam imunološki sustav bio dovoljno jak da se izbori s virusima i raznim drugim nametnicima, potrebno je da unosimo dovoljnu količinu vitamina, minerala i mikronutrijenata, a u tome nam pomažu dodatci prehrani kao što su wellness shotsi.

Što je Wellness Shots?

Ne dajte da vas naziv “wellness shots” zbuni te da pomislite da su ovi mini napitci rezervirani samo za osobe koje se bave nekom fizičkom aktivnošću, naprotiv wellness shotsi su izvrstan izvor vitamina potrebnih svima nama. U svega 60ml napitka smještena je dnevna količina određenih vitamina i mikronutrijenata koji su vam potrebni, a možete birati između četiri različita okusa. 

Vitamin C Shot – Acerola i divlji šipak

Ovaj super immunity booster shot u samo 60 ml sadrži čak 154 miligrama vitamina C, što je i više od preporučene minimalne dnevne doze, a u sebi sadrži razno voće i povrće koje mu daje okus i osigurava i dodatne mikronutrijente. Proizveden je kombinacijom ultra snažne acerole i divljeg šipka koji su iznimno bogati vitaminom C, a vitamin C jedan je od, ako ne i najvažniji vitamin u očuvanju našeg zdravlja, osim što osnažuje imunitet, potpomaže rast i razvoj tkiva, čini zdravom kosu, zube i kosti, eliminira toksine i teške metale iz organizma te ubrzava nastanak kolagena.

Immunity Shot – Đumbir i kurkuma

Ako vaš organizam žudi za jačanjem imuniteta, kombinacija đumbira i kurkume u bočici od 60 ml idealno je rješenje. Ovaj spoj jedan je od najboljih za osnažiti organizam, 10000 mg đumbirovog korijena koji štiti, djeluje protuupalno, osvježava i odlično miriše i 5000 mg korijena kurkume u koju je dodano malo crnog papra, koji prema najnovijim istraživanjima povećava djelovanje kurkume za 2000% glavne su zvijezde ovog shota. Osim toga u 60 ml pronaći ćete i prah acerola trešnje koja je bogata vitaminom C te hladno prešane sokove naranče, jabuke i limuna koji će za čas osnažiti vaš imunitet.

Antioxidants Shot – Acai i aronija

Antioksidansi su veoma bitni za naš organizam, a u Superberry Blast Wellness Shotu ima ih taman dovoljno. Uzeti su iz aronije i acai bobica s dodatkom hladno prešanih sokova os jabuke i limuna učinili su ovaj shot neodoljivim. Aronija ima iznimno pozitivne učinke na kardiovaskularni sustav, pomaže u borbi protiv kolesterola i dijabetesa, djeluje protuupalno, odlična je u prevenciji malignih bolesti i savršena u snižavanju krvnog tlaka.

Energy Shot – Guarana i kurkuma

Za sve one kojima je potrebna dodatna energija tijekom dana da bi se izborili sa svim obvezama i uživali u danu tu je Energy Rush Wellness Shot. Bočica od 60 ml sadrži 75 miligrama kofeina, što je količina jednaka jednoj prosječnoj šalici kave i držat će vašu energiju na visini zadatka. Osim toga Energy Rush sadrži egzotičnu guaranu u kombinaciji s kurkumom koja djeluje protuupalno, štiti od srčanih bolesti, pomaže u prevenciji malignih bolesti i dijabetesa, idealna je za zdravlje kože i još mnogo toga.

Povezani proizvodi

Vitamin C Shot

Acerola i divlji šipak

Immunity Shot

Đumbir i kurkuma

Energy Shot

Guarana i kurkuma

Anitoxidants Shot

Acai i aronija

Želiš saznati više?

Pretplati se na naš newsletter i svaki tjedan ti šaljemo novi članak sa zanimljivostima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)